Klantenservice

Mogelijke vertraging in verwerking van uw bestelling

Zoals u van ons gewend bent, verwerken wij netjes al uw online bestellingen en bieden deze op tijd bij PostNL aan. De komende dagen zal het echter helaas niet altijd lukken om alle pakketten tijdig te aan te bieden. Dat wordt onder meer veroorzaakt doordat wij onze logistieke processen tijdelijk hebben aangepast in verband met veiligheidsvoorschriften rondom Corona.


Deze omstandigheden gelden voor de hele branche, het aantal online bestellingen is immers flink toegenomen nu veel mensen vanuit thuis werken. Wij bieden onze excuses aan hiervoor en hopen op uw begrip in deze.

Klantenservice

Onze telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 21.00 uur op telefoonnummer 043-7820543. Als je een vraag hebt over jouw order, houd dan het factuurnummer bij de hand. Customers from outside the Netherlands can contact us at 0031-43-7820543.

Een vraag stellen via het contactformulier
Voor vragen kun je gebruik maken van bovenstaand contact formulier. Stuur ons een vraag en dan krijg je op werkdagen binnen één uur antwoord op jouw vraag. Ook in de weekenden, in de avonduren en op feestdagen beantwoorden wij online jouw vragen. De DutchDo klantenservice is op deze manier 7 dagen per week bereikbaar voor alle vragen.

Ontvang je geen e-mails van DutchDo?
Heb je een bestelling geplaatst, maar je ontvangt geen bevestiging? Dit kan betekenen dat jouw e-mailprovider de e-mail blokkeert. Controleer je spambox en markeer onze e-mails als 'geen spam', hierdoor komen eventueel volgende e-mails binnen in jouw 'Postvak In'. Mocht dit niet zo zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of telefonisch via 043-7820543.

Adres:
DutchDo
Robert Schumandomein 2
6229 ES Maastricht

Postbus 1077
6460 BB Kerkrade
Nederland

Retouren, klik hier

Bedrijfsgegevens:
KvK en BTW nr:
KvK nr. 62977288
BTW nr. NL855037039B01

  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links